Laten we dansen

Het nieuwe normaal, echt niet normaal!

Laten we het dan in ieder geval het tijdelijke abnormaal noemen….

Ik heb me met liefde overgegeven aan de nederlanse intelligente lock down, voor mij een welkome opgelegde retraite. Ik geniet van de rust, de schone lucht, het blije bos en mijn eigen proces. Fijne dagen afgewisseld met dagen die pittig zijn, omdat ik geconfronteerd word met mijn eigen angsten, oude patronen en overtuigingen. Deze periode doet mij goed en voelt goed voor de aarde, voor de natuur, voor onze woonplek. We hebben allemaal bijzondere tijd gekregen om de aarde en onszelf te helen. Heel de aarde, dan heel je jezelf en andersom.

Alles is één en verbonden met elkaar.

Wij zijn één en verbonden met elkaar.

Wat er straks ook gaat gebeuren de 28e… ik ben zelf niet voor een 1,5 meter maatschappij. Dat voelt na deze periode niet meer gezond. Ik ben hier op aarde om te leven, om te leren lief te hebben, om te dansen, om te zingen, om te leren vertrouwen. Ik wil mijn liefde delen ipv bang zijn, en ontdekken ipv controle houden.

En na een waanzinnige reis op aarde ga ik dood, net als iedereen. Dàt is normaal. Ik weet niet wanneer, maar laten we zolang we hier zijn samen dansen, laten we zingen, laten we elkaar vasthouden.

Wat ’t de 28e ook wordt, ik respecteer ieders eigen visie daarop, maar al kan 1,5 meter afstand soms helend werken, het was niet normaal, is niet normaal en wordt ook niet normaal.

Mijn dans voor rouw en afscheid https://www.youtube.com/watch?v=cWR5l3jFehE

Mijn dans voor het leven https://www.youtube.com/watch?v=vAKdX2pzKw8

Advertentie

2 gedachtes over “Laten we dansen

  1. Lieve Dre, bedankt voor je schrijven. Ik ervaar het precies zo. Het wordt tijd voor een dans met elkaar om ons zelf en de aarde te helen en het leven te vieren! Ik trek mijn dansschoenen alvast aan 🙂 Geniet van de rust, de schone lucht en de natuur om je heen. Maak het goed lieverd en spreek je gauw.

    Dikke knuffel,

    Annette

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s